expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ιταλία: Οι ομάδες της Serie A ξεκινούν ομαδικές προπονήσεις από τις 18 Μαΐου

Ιταλία: Οι ομάδες της Serie A ξεκινούν ομαδικές προπονήσεις από τις 18 Μαΐου

Στις 18 Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσουν οι ιταλικές ομάδες τις ομαδικές προπονήσεις, εν όψει της επανέναρξης της Serie A, η οποία προγραμματίζεται για τον Ιούνιο, με πιθανότερη ημερομηνία τις 13 του μήνα, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.
Ο υπουργός αθλητισμού Βιντσέντσο Σπανταφόρα, όπως δήλωσε, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, πως έχει αποδεχτεί όλες τις αλλαγές της επιστημονικής κοινότητας στο πρωτόκολλο υγείας

«Πριν από μερικά λεπτά δέχτηκα μια επιστολή από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα. Με ενημέρωσε ότι η ομοσπονδία δέχεται όλους τους όρους και της παρεμβάσεις της επιστημονικής κοινότητας που εφάρμοσε στο πρωτόκολλο και ελπίζουμε πως δεν θα προκύψουν νέες δυσκολίες για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις από τις 18 Μαΐου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα ο Σπανταφόρα είχε καταστήσει σαφές ότι το πρωτόκολλο χρειάζεται κάποιες τροποποιήσεις έτσι ώστε οι ομάδες να γυμνάζονται ομαδικά.
Πάντως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ενημερώθηκε από τον Γκραβίνα, πως έχει αποδεχτεί όλες τις αλλαγές της επιστημονικής κοινότητας στο πρωτόκολλο υγείας και ως εκ τούτου οι ομαδικές προπονήσεις μπορούν να ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου.



πηγή(zougla.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου