expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Φήμες για συζητήσεις μεταξύ Κλοπ και Ρεάλ Μαδρίτης

 


Δημοσίευμα από την Ισπανία βάζει «φωτιά» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κάνοντας λόγο για συζητήσεις μεταξύ Γιούργκεν Κλοπ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, από τα χρόνια του στην Ντόρτμουντ -για πολλούς και από την θητεία του στην Μάιντς- έχαιρε της εκτίμησης όλης της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, για το πάθος του, την άποψή του για το ποδόσφαιρο - και όχι μόνο - αλλά και για το περίφημο «gegenpress» το οποίο μνημονεύεται και αναλύεται πολλάκις από ποδοσφαιρικούς αναλυτές.

Η μετάβασή του στην Premier League μόνο εύκολη δεν ήταν, αλλά σίγουρα οι επιτυχίες του με τη Λίβερπουλ έχουν πέρα για πέρα θετικό πρόσημο, με τον ίδιο να πιστώνεται εξ ολοκλήρου τη μεταμόρφωση της ομάδας και να έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου. Γεγονός που αποδεικνύεται και από την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του.

Περίπου ένα χρόνο πριν, ο Γιούργκεν Κλοπ ανανέωσε το συμβόλαιό του πρόωρα για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2026. Παρόλα αυτά, η El Nacional έρχεται να ταράξει τα νερά του Μέρσεϊσαϊντ, κάνοντας λόγο για συζητήσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επισημαίνοντας δε, πως ο ίδιος ο Γερμανός έχει ζητήσει τους Τζουντ Μπέλιγχαμ και Κιλιάν Μπαπέ. Αναμένεται να δούμε κατά πόσο ισχύουν οι φήμες και αν έχουν άμεση ή έμμεση σχέση, με τη φήμη του να αναλάβει ο Αντσελότι την εθνική Βραζιλίας.





πηγή:surfbet.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου