expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

H Metzeler αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Supermoto

 



Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

Η Metzeler επελέγη από την XIEM ως Επίσημος Προμηθευτής Ελαστικών για το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIM Supermoto και για το FIM Supermoto of Nations. Η XIEM, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα μετάδοσης, μάρκετινγκ και προώθησης αυτών των Πρωταθλημάτων, επέλεξε τη γερμανική εταιρία ελαστικών ως συνεργάτη και μοναδικό προμηθευτή για την τριετία 2023-2025. Όλες οι ομάδες και οι αναβάτες στην κατηγορία παγκοσμίου S1GP και στην κατηγορία πανευρωπαϊκού S4, καθώς και στο Supermoto of Nations, θα χρησιμοποιούν ελαστικά Metzeler RACETEC SM.

Danilo Boccadolce, Διευθύνων Σύμβουλος XIEM

"Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με μια φημισμένη εταιρία όπως η Metzeler, έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή ελαστικών μοτοσυκλετών. Μια σημαντική επιλογή που θα προσθέσει περαιτέρω αξία στα Πρωταθλήματα που διαχειριζόμαστε και, γενικότερα, στο άθλημά μας".

Francesco Pietrangeli, διευθυντής μάρκετινγκ μοτοσυκλέτας της Metzeler

"Είμαστε ικανοποιημένοι που προσθέσαμε αυτό το συναρπαστικό άθλημα στις αθλητικές δραστηριότητες της Metzeler. Το Supermoto είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το DNA της εταιρίας επειδή είναι ένα άθλημα με σημαντικό στοιχείο θεαματικής δράσης χάρη στην ιδιαίτερη τεχνική οδήγησης που υιοθετείται και στην οποία η απόδοση που προσφέρουν τα ελαστικά παίζει σημαντικό ρόλο".

 

Τα Metzeler RACETEC SM είναι ελαστικά ειδικά σχεδιασμένα για μοτοσυκλέτες supermotard, με αγωνιστική σύνθεση τελευταίας γενιάς για την πιο αποτελεσματική "ευθεία" και "πλαγιαστή" οδήγηση. Οι συνθέσεις των ελαστικών έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο για να προσφέρουν γρήγορη προθέρμανση και, ταυτόχρονα, βελτιστοποιημένη αντοχή στην τριβή. Το σχέδιο του πέλματος έχει αυλακώσεις «σε όλο το κεντρικό τμήμα» του ελαστικού για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη μηχανική πρόσφυση σε τμήματα πίστας εκτός δρόμου, ενώ οι μεσαίου επιπέδου αυλακώσεις έχουν σχεδιαστεί για γρήγορο και αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό. Όλοι οι αναβάτες θα εφοδιαστούν με πίσω ελαστικά σύνθεσης K1 17 ιντσών. Όσον αφορά το μπροστινό μέρος, οι συμμετέχοντες στην κατηγορία S1GP θα έχουν ελαστικά 16,5 ιντσών σε συνθέσεις K1 και K2, ενώ όσοι αγωνίζονται στο Ευρωπαϊκό S4 θα μπορούν επίσης να τοποθετούν ελαστικά 17 ιντσών με τις ίδιες συνθέσεις. 











πηγή: zougla 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου